Tekening laten maken,

voor elke gelegenheid een kunstwerk.

 

Hier kun je terecht om een leuke tekening te laten maken voor elke gelegenheid. 

Naast een Trouwkaart laten ontwerpen of een geboortekaartje laten tekenen, is een kunstwerk in opdracht ook mogelijk. Je kunt bijvoorbeeld een verhaal of liedje laten illustreren; een leuke kinderkamer tekening laten maken of ben je op zoek naar een uniek cadeau voor een jubileum of huwelijk? Laat dan een mooie aquarel of tekening maken.

Bruidsboeket aquarel

Een mooie manier om het bruidsboeket te bewaren is om er een aquarel van te laten schilderen.

Tip! 
Een bruidsboeket aquarel is ook een prachtig huwelijkscadeau. Op de grote dag geef je een Aquarel- bon cadeau.
Het bruidspaar kan dan een foto opsturen van het boeket. Hier wordt dan een aquarel van gemaakt. Het formaat is 40 x 50 cm inclusief het passepartout. 

Aquarel-bon bij andere gelegenheden.


Natuurlijk kun je ook een aquarel-bon cadeau geven, bij elke andere gelegenheid.  
De gelukkige ontvanger van de bon kan zijn wensen aangeven, waarna deze worden vertaald naar een aquarel of tekening.


Trouwkaart

Wil je iets anders dan een standaard trouwkaart, laat dan een uniek en persoonlijk kaartje tekenen. Of denk eens aan trouwkaart met kalligrafie: De letters vormen dan de illustratie op de huwelijks aankondiging. Hierbij zou het uitgangspunt voor een ontwerp, jullie favoriete spreuk of gedicht kunnen zijn, of jullie namen of initialen. Dit is te combineren met bijvoorbeeld een bloem in aquarel.

Vraag gerust naar de mogelijkheden of bekijk eerst de portfolio met een aantal voorbeelden van de illustraties die ik eerder heb gemaakt.

Geboortekaartje en kinderkamer-kunst

Heb je een favoriet liedje, gedichtje of sprookje, dan is het leuk om hierover een aquarel te laten maken voor de kinderkamer. Dit is ook een leuk kraam cadeau idee, waarvoor je op kraamvisite de aquarelbon kunt overhandigen. De kersverse ouders kunnen dan zelf hun ideeën of wensen laten vertalen in een tekening of schilderijtje. 
Je zou natuurlijk ook het geboortekaartje kunnen laten ontwerpen, met bijvoorbeeld broertje of zusje of je huisdieren.

Geboortekaartje met getekende handjes en voetjes.Geboortekaartje met getekende handjes en voetjes. Bekijk dit geboortekaartje in groot formaat